Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça dokunmak

Rüyada saça dokunmak

Rüyada saça dokunmak iş projelerinin gerçek olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, aralarından su sızmayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saça dokunmak gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Rüyada saça dokunmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada saçına dokunmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçına dokunmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dokunduğunu görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağa dokunmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline dokunmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada dokunduğunu hissetmek kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments