Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğe dokunmak

Rüyada bir erkeğe dokunmak

Rüyada bir erkeğe dokunmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Bir toplantı ya da kutlama aşk hayatınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada erkeğe dokunmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe dokunmak kar sağlayacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kazançlı bir işe girileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada erkek organına dokunmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Rüyada erkeklik organına dokunmak kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments