Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağına dokunmak

Rüyada ayağına dokunmak

Rüyada ayağına dokunmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ayağına dokunmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada ayağına dokunmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine yorulur.

Rüyada ayağa dokunmak çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine inanılır.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, kimseden korkmayacağına rivayet eder.

Rüyada dokunduğunu görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet eder.

Rüyada tavana dokunmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada mezara dokunmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, kazancın devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine dokunmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sırta dokunmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments