Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin çarptığını görmek

Rüyada trenin çarptığını görmek

Rüyada trenin çarptığını görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada trenin çarptığını gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada birine tren çarptığını görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenin çarptığını görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, işyerini kapatacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada iki trenin çarptığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet eder.

Rüyada kızına araba çarptığını görmek yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine alamet eder.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada aileden birine araba çarptığını görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada güneşin dünyaya çarptığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, eşlerin ayrılacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments