Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bisiklet çarptığını görmek

Rüyada bisiklet çarptığını görmek

Rüyada bisiklet çarptığını görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, güvenini sarsacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işarettir.

Rüyada bisiklet çarptığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Rüyada bisiklet çarptığını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine yorulur.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kamyonun çarptığını görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünyaya göktaşı çarptığını görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tramvay çarptığını görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada hapis cezasına çarptırılmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments