Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin duvara çarptığını görmek

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, sorunların atlatılacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin duvara çarptığını gördüyseniz:

  • Fiziksel incinmelerden, hastalıklara kadar herşeye açıksınız.

Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek birçok iş teklifi alınacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işaret eder.

Rüyada birinin duvara çarptığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına inanılır.

Rüyada yakınına araba çarptığını görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, anne baba dualarının alınacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada şeytan çarptığını görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada iki trenin çarptığını görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments