Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına büyük abdest yapmak

Rüyada altına büyük abdest yapmak

Rüyada altına büyük abdest yapmak onunla üzülüp, ağlayacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada altına büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda ilerlemeler olabilir.

Rüyada altına büyük abdest yapmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, daha güçlü hale geleceğine işarettir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdest altına yapmak sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, küslükleri bitireceğine, elini haramdan uzak tutacağına yorulur.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta büyük abdestini yapmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada küvete büyük abdestini yapmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada herkesin içinde büyük abdest yapmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments