Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinlerden kurtulmak

Rüyada cinlerden kurtulmak

Rüyada cinlerden kurtulmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, güzel bir evliliğe, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, bazı kayıplar olabileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada cinlerden kurtulmak gördüyseniz:

  • Ani ilişkilerden kaçınırsanız, hemcinslerinizin tepkilerine karşı daha açık konuma gelebilirsiniz.

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinlerden kurtulmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada cinden kurtulmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuzaktan kurtulduğunu görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böceklerden kurtulmak ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulur.

Rüyada katilden kurtulmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments