Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin çarpmasından kurtulmak

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, gönlünün ferahlayacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Karşılıklı adil alışverişi ön plana almanız gerekiyor.

Rüyada cin çarpmasından kurtulmak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tren çarpmasından kurtulmak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpmasından kurtulmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada cin çarpması görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada başkasına cin çarpması görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada elektrik çarpması görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç harfli çarpması görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz araba çarpması görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments