Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin taşlamak

Rüyada cin taşlamak

Rüyada cin taşlamak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada cin taşlamak gördüyseniz:

  • Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir.

Rüyada cin taşlamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayıyı taşlamak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanı taşlamak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi taşlamak hayatının da zorlaşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada pencere taşlamak çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanı taşlamak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut taşlamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, maceralara atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirini taşlamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments