Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı taşlamak

Rüyada insanı taşlamak

Rüyada insanı taşlamak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada insanı taşlamak gördüyseniz:

  • Yapmadığınız şeylerden suçlanmak istemiyorsanız her şeyi açıkça ortaya koymanızda fayda var.

Rüyada bir insanı taşlamak karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine yorulur.

Rüyada insanı taşlamak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulur.

Rüyada insan taşlamak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanları taşlamak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, özlem gidereceğine alamet eder.

Rüyada şeytan taşlamak için taş toplamak rızkının azalacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet eder.

Rüyada ağaç taşlamak çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada birilerini taşladığını görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kediyi taşlamak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments