Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birbirini taşlamak

Rüyada birbirini taşlamak

Rüyada birbirini taşlamak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada birbirini taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Rüyada birbirini taşlamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet eder.

Rüyada birbirine bakmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada birbirini dövmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşlerin birbiriyle evlendiğini görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birbirine dolanmış yılan görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, düşünmeden adımlar atayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birbirine sarılarak uyumak masraflarının azalacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine inanılır.

Rüyada birbirini öldürmek zenginliğe sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine yorulur.

Rüyada birbirini öpmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments