Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere taşlamak

Rüyada pencere taşlamak

Rüyada pencere taşlamak geleceğe olan inancını yitireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pencere taşlamak gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler veya seyahat planları yapabilirsiniz.

Rüyada pencere taşlamak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi taşlamak yardımcı olmayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, maneviyatının çökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan taşlamak verilen emeklerin karşılığının alınacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada insan taşlamak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada düşman taşlamak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, doğru haber almaya, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü taşlamak mutlu bir insan olunacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalettir.

Rüyada kara kedi taşlamak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada köpeği taşlamak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments