Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut taşlamak

Rüyada armut taşlamak

Rüyada armut taşlamak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işarettir.

Rüyada armut taşlamak gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Rüyada armut taşlamak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ayı taşlamak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurt taşlamak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalettir.

Rüyada köpekleri taşlamak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeği taşlamak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet eder.

Rüyada araba taşlamak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kedi taşlamak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabede şeytan taşlamak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, dinde olgunlaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments