Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak mutsuz ve hasta olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, işinde de hep başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak karamsar olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada çim adam görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çim alan görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik çim görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çimlerde uzanmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, üzgün ve hasta olacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çim görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çimlenmiş patates görmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, bilmediği duyguları tadacağına işaret eder.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments