Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çim görmek

Rüyada yeşil çim görmek

Rüyada yeşil çim görmek iş hayatında zarar edileceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, helal rızka kavuşacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, karısının çok mutlu olacağına, kazancının günden güne arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çim gördüyseniz:

  • Tamamen rastlantısal bir fikir sonuca giden yolun anahtarına dönüşebilir.

Rüyada yeşillik çim görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, işlerinin gerileyeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çim saha görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çim görmek bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlere basmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments