Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlenmiş soğan görmek

Rüyada çimlenmiş soğan görmek

Rüyada çimlenmiş soğan görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işlerinin hızlanacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çimlenmiş soğan gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.Bu durumlarda büyük hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, işlerinin çok açılacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, o kapıyı kapatacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada çim tohumu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada yeşil çim alan görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yapay çim görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çim görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çimli toprak görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, başarısının artacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimem görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments