Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik çim görmek

Rüyada yeşillik çim görmek

Rüyada yeşillik çim görmek tövbe etmeye, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, rahat nedir öğreneceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre yorulur.

Rüyada yeşillik çim gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri halletme biçimlerini anlamaya çalışmanız yeni yetenekler edinmenizi veya kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşillik çim görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çim görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sıkıntıya düşüreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil çim alan görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yeşil çim saha görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, üzüntülerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına delalettir.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rakiplerin üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments