Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çim alan görmek

Rüyada yeşil çim alan görmek

Rüyada yeşil çim alan görmek ödeme güçlü çekeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Rüyada yeşil çim alan görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada çim alan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimlere basmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil çim görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik çim görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments