Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlenmiş patates görmek

Rüyada çimlenmiş patates görmek

Rüyada çimlenmiş patates görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, işlerdeki karın artacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına inanılır.

Rüyada çimlenmiş patates gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada çimlenmiş patates görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada çimlenmiş tohum görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, rahat bir hayatı olacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada çimem görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine inanılır.

Rüyada ıslak çim görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada çimlere uzanmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde çim görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada çimlere oturmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada çim sulamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments