Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlere uzanmak

Rüyada çimlere uzanmak

Rüyada çimlere uzanmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalettir.

Rüyada çimlere uzanmak gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Rüyada çimlerde uzanmak yediği ekmeğin verimli olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimlere uzanmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeşil çim alan görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine alamet eder.

Rüyada çimleri biçmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulur.

Rüyada ıslak çim görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik çim görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, hayatının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments