Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çimlerde oturmak

Rüyada yeşil çimlerde oturmak

Rüyada yeşil çimlerde oturmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, adını işiyle duyuracağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada çimlerde oturmak eğlenceli günler yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulur.

Rüyada çimlere oturmak her şeyin yolunda gideceğine, huzurunun kaçacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına işarettir.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek yolunun hep açık olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlere basmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çim alan görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, tüm kederinin uçup gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments