Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimleri biçmek

Rüyada çimleri biçmek

Rüyada çimleri biçmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çimleri biçmek gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Rüyada çimleri biçmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine işarettir.

Rüyada çim alan görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak kendini dinine daha fazla vereceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak elinin darda kalmayacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada çimli toprak görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada yapay çim görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet eder.

Rüyada çim saha görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, keyfin kaçacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada domates çimi görmek hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments