Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlere oturmak

Rüyada çimlere oturmak

Rüyada çimlere oturmak rahat şekilde geçineceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, sevgi göreceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine inanılır.

Rüyada çimlere oturmak gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada çimlere oturmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada çimlerde oturmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak bolluğun ve verimin de artacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çim tohumu görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada bahçeye çim ekmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik çim görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, malvarlığının çok daha artacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments