Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çim tohumu görmek

Rüyada çim tohumu görmek

Rüyada çim tohumu görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, üzüleceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işarettir.

Rüyada çim tohumu gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Rüyada çim tohumu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimlenmiş tohum görmek rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek bazı iş birlikleri yapacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak çim görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çim alan görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çimlere basmak kişinin gülen yüzünün solacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada çim sulamak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments