Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlenmiş buğday görmek

Rüyada çimlenmiş buğday görmek

Rüyada çimlenmiş buğday görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada çimlenmiş buğday gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası bir arkadaşınızla, sevdiğiniz kişiyle ya da bir akrabanızla problemler yaşamanıza neden olabilir.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada çim kesmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine rivayet eder.

Rüyada biber çimi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada çime basmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada çim adam görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, yılmayacağına yorulur.

Rüyada çimlere oturmak onları gücendireceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Rüyada çim sulamak ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments