Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlerde oturmak

Rüyada çimlerde oturmak

Rüyada çimlerde oturmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada çimlerde oturmak gördüyseniz:

  • İyimser olmaya çalışın.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çimlerde oturmak başkasının hakkına göz dikileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine tabir olunur.

Rüyada çimlere oturmak hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada çim saha görmek büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada çimlerde uzanmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada mezara çim ekmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada çim adam görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments