Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlerin üzerinde oturmak

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, zor günler geçirileceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Sizden yaşlı ya da sizden hareketsiz olan kimseler sinirinize dokunabilir.

Rüyada çimlere oturmak rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, herkesin yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak zarar etme riskini en aza indireceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, helal rızka kavuşacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çimlerde oturmak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimleri biçmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeye çim ekmek verilen sözlerin tutulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yapay çim görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, bol nimete kavuşacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çime basmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments