Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimlenmiş tohum görmek

Rüyada çimlenmiş tohum görmek

Rüyada çimlenmiş tohum görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimlenmiş tohum gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde ortaya çıkan bir bilgiye dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada çim tohumu görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş tohum görmek rızkının çeşitleneceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde çim görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biber çimi görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, bahtının da çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimli toprak görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla çimleri sulamak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, güzel huylarının değişeceğine inanılır.

Rüyada çimlenmiş soğan görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments