Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda çim görmek

Rüyada saksıda çim görmek

Rüyada saksıda çim görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntısından kurtulacağına, yarınlara bakacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada saksıda çim gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada saksıda çim görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada yeşil çim saha görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çim alan görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, iyi zamanlar geçireceğine, yağmur yağmamasına delalettir.

Rüyada biber çimi görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş buğday görmek en çetin zorlukların aşılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çim sulamak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada çimlere oturmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çim görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments