Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çim yolmak

Rüyada çim yolmak

Rüyada çim yolmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada çim yolmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada çim yolmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine tabir olunur.

Rüyada çim alan görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, bunu şeref sayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada çim koparmak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, emeğinden hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada çim saha görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, rahat rahat yaşayacağına inanılır.

Rüyada yapay çim görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ağız tadına kavuşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil çim alan görmek sevdiğine kavuşacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalettir.

Rüyada çimleri biçmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments