Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çim saha görmek

Rüyada çim saha görmek

Rüyada çim saha görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulur.

Rüyada çim saha gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, bazı kişilerin sürpriz açıklamaları olabilir.

Rüyada yeşil çim saha görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada çim saha görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş futbol sahası görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil halı saha görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine rivayet eder.

Rüyada futbol sahasında koşmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada basketbol sahası görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Rüyada saha görmek attığı adımların boşa gideceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işarettir.

Rüyada halı saha maçı yapmak aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments