Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara çim ekmek

Rüyada mezara çim ekmek

Rüyada mezara çim ekmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Rüyada mezara çim ekmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada mezara çim ekmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye çim ekmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yapay çim görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişileri de yanına alacağına işaret eder.

Rüyada çimem görmek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil çim görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Rüyada yeşillik çim görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, başarılarının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada çim yolmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments