Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimento ve kum görmek

Rüyada çimento ve kum görmek

Rüyada çimento ve kum görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimento ve kum gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Rüyada çimento ve kum görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum ve çimento görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine yorulur.

Rüyada kum çimento görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada çimento karıştırmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimento torbası görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz çimento görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimento tozu görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişinin esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada çimento karmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, zenginliğinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments