Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum çimento görmek

Rüyada kum çimento görmek

Rüyada kum çimento görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kum çimento gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada kum ve çimento görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada çimento ve kum görmek daha fazla gelire kavuşacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kum çimento görmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada çimentoya batmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimento karmak bereketin geleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada çimento yemek işinde uzmanlaşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada çimento karıştırmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, şansının geri döneceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına inanılır.

Rüyada çimento torbası görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments