Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimento torbası görmek

Rüyada çimento torbası görmek

Rüyada çimento torbası görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, büyük işlere girileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada çimento torbası gördüyseniz:

  • Ciddi bir ilişkinin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada çimento torbası görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimento yemek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada çimento karıştırmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada çimento ve kum görmek farklı kişilerle tanışacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz çimento görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimento taşımak daha çok çalışılacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Rüyada çimento harç görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Rüyada çimento atmak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments