Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimento karmak

Rüyada çimento karmak

Rüyada çimento karmak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çimento karmak gördüyseniz:

  • Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada çimento karmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine inanılır.

Rüyada çimento harcı karmak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kireç karmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına karmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur karmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına delalettir.

Rüyada harç karmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, küslüklerin biteceğine, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada çamur karmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, verimin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton karmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments