Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimento karıştırmak

Rüyada çimento karıştırmak

Rüyada çimento karıştırmak yeni bir hayat kurulacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, adeta havalara uçacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çimento karıştırmak gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada çimento karıştırmak yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada kum ve çimento görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, daha rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada çimento karmak yüksek moralli olacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum çimento görmek en gösterişli arabalara bineceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada çimento yemek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada beyaz çimento görmek bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına yorulur.

Rüyada çimento tozu görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çimento harç görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments