Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çimento görmek

Rüyada beyaz çimento görmek

Rüyada beyaz çimento görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yeniden bir araya geleceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine inanılır.

Rüyada beyaz çimento gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada beyaz çimento görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Rüyada çimento karmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, ne yöne gideceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çimento harcı karmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimentoya batmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimento karıştırmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hem dua alacağına delalettir.

Rüyada kum çimento görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çimento taşımak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, aileden ayrı kalınacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimento tozu görmek onların başarıları ile övüneceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments