Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum ve çimento görmek

Rüyada kum ve çimento görmek

Rüyada kum ve çimento görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada kum ve çimento gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız durağan geçebilir.

Rüyada çimento ve kum görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına inanılır.

Rüyada kum çimento görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kum ve çimento görmek günahların af olacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada çimentoya batmak emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, gerginliğin biteceğine inanılır.

Rüyada beyaz çimento görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin bollaşacağına, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimento karıştırmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada çimento karmak tatsızlıkların aşılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet eder.

Rüyada çimento yemek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments