Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbızla kıl çekmek

Rüyada cımbızla kıl çekmek

Rüyada cımbızla kıl çekmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada cımbızla kıl çekmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde kaba veya sorun çıkartmaya eğilimli kişiler olabilir, onları affederseniz, puan kazanabilirsiniz.

Rüyada cımbızla kıl çekmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, büyük bir yenilgi alacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına alamet eder.

Rüyada birinden cımbız almak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada cımbız görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada altın cımbız görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cımbız istemek dertlerinin dermanını bulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sorumluluk alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah cımbız görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments