Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbızla kıl aldırmak

Rüyada cımbızla kıl aldırmak

Rüyada cımbızla kıl aldırmak moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sıkıntılardan kurtulmaya, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik düşmanlıklar görülebilir.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak hayatını kazanırken keyif alacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cımbızla kıl çekmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, çaresiz kalacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cımbız istemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bıyıkları cımbızla almak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Rüyada cımbız satın almak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah cımbız görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada cımbız çalmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, büyük paralar kazanılacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments