Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın cımbız görmek

Rüyada altın cımbız görmek

Rüyada altın cımbız görmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada altın cımbız gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada altın cımbız görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına yorulur.

Rüyada cımbız görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık cımbız görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine işarettir.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada cımbız istemek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına yorulur.

Rüyada cımbızla kıl çekmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada siyah cımbız görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada cımbız aramak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments