Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbız görmek

Rüyada cımbız görmek

Rüyada cımbız görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet eder.

Rüyada cımbız gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar diyerek hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları önlemiş veya azaltmış olursunuz.

Rüyada cımbızla kaş almak hak yolundan uzaklaşacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada cımbızla kıl çekmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada altın cımbız görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cımbızla sakal almak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinden cımbız almak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret eder.

Rüyada siyah cımbız görmek kadim dostlar edineceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cımbız çalmak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments