Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbız istemek

Rüyada cımbız istemek

Rüyada cımbız istemek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, azalacağına, iyi geçim halinde kalacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cımbız istemek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamak isteyen kişilere izin vermeyin.

Rüyada cımbız istemek daha rahat bir nefes alacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, hayallerinin suya düşeceğine yorulur.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyıkları cımbızla almak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada birinden cımbız almak sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahırda cımbız görmek kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek rahat bir hayatı olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada cımbız çalmak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, başına türlü belalar geleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments