Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden cımbız almak

Rüyada birinden cımbız almak

Rüyada birinden cımbız almak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada birinden cımbız almak gördüyseniz:

  • Tabiri caizse kendinizi dizginleyin.

Rüyada cımbız aramak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden cımbız almak yaşadığı zor günlerin biteceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada siyah cımbız görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, umutlarının söneceğine işaret eder.

Rüyada ahırda cımbız görmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cımbız istemek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments