Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbızla kaş aldırmak

Rüyada cımbızla kaş aldırmak

Rüyada cımbızla kaş aldırmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına delalet eder.

Rüyada cımbızla kıl aldırmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cımbızla kaş almak başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, işlerin aksayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cımbız çalmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Rüyada ahırda cımbız görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın cımbız görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada cımbız istemek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments