Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını cımbızla almak

Rüyada kaşlarını cımbızla almak

Rüyada kaşlarını cımbızla almak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak uzun sohbetler edeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye alamet etmektedir.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cımbızla kaş almak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada cımbızla kıl çekmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada ahırda cımbız görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cımbız satın almak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına inanılır.

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, daha geniş bir rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada cımbız aramak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, insanlara olan güvenin artacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments