Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbız çalmak

Rüyada cımbız çalmak

Rüyada cımbız çalmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cımbız çalmak gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Rüyada cımbız çalmak alım gücünün zayıflamayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cımbızla kaş almak dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada cımbızla sakal almak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cımbız aramak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine tabir olunur.

Rüyada cımbız satın almak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyıkları cımbızla almak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cımbız görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments