Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cımbızla kaş almak

Rüyada cımbızla kaş almak

Rüyada cımbızla kaş almak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cımbızla kaş almak gördüyseniz:

  • Masa üzerinde veya sözde kuvvetli görünen ya da isteksiz veya belli belirsiz planlar yapmak yerine, yol haritanızı hazırlarken ya da oyun planınızı kurarken en ince detaya kadar hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada kaşlarını cımbızla almak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Rüyada cımbızla kaş almak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada cımbızla kaş aldırmak torunlarına dahi yeteceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, bunu şeref sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahırda cımbız görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada cımbız çalmak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada cımbızın kırıldığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada altın cımbız görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, çok daha iyi günler göreceğine işarettir.

Rüyada cımbız aramak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments